Lækre brownies, det kan jeg garantere. Vi lavede dem til Mie’s 50 års føssesda’ og de står helt sikkert på programmet næste gang (60 🙂 ). Brombær sylt passer godt til.
Du skal bruge
- 125 g god mørk chokolade (80 %)
- 150 g hasselnødder
- 160 g mel
- 1 tsk bagepulver
- 4 spsk kakao
- 2 spsk vanilliesukker
- 200 g smør
- 200 g sukker
- 200 g brun farin
- 6 æg
Sådan gør vi:
I en foodprocessor hakkes chokolade og hasselnødder sammen. Mel, bagepulver, kakao og vanillesukker sigtes og blandes godt sammen i en skål. Smør, sukker og farin røres godt sammen i en røremaskine med piskeris. Æg tilsættes et ad gangen under piskning, herefter melblandingen. Til sidst røres chokolade/nøddeblandingen i. Det hele hældes i en godt smurt form (30×40 cm) og bages ved 170C konventionel i 30-40 minutter. Prøv med en nål, om der hænger noget ved. Hvis der gør, får den et par minutter mere.
Serveres med brombærsylt.