Når jeg har røget oksefilet, bruger jeg den nogen gange til en forret. Det er super enkelt og smager pissegodt
Du skal bruge:
- Røget oksefilet
- Tomater
- Brøndkarse
- Salat (gerne en bitter konsistensfuld salat – og måske lidt nyplukket skud af skvalderkål – så gør det da lidt nytte)
- Parmasan eller Grana Padano
- Pinjekerne eller hakkede mandler eller nødder
- Olivenolie
- Friskkværnet hvid peber
Sådan gør du:
Salat skylles og slynges og skæres i strimler. Bredes ud på et fad. Skær oksefilet i supertynde skiver og bred dem ud på salaten. Læg brøndkarse og skivede tomater på. Drys med pinjekerner eller hakkede mandler/nødder. Læg tynde skiver af parmasan (Grana Padano) hen over og stænk en god olivenolie med rund hånd. Lidt peber kværnes henover. Serveres med en skive af ‘Verdens bedste brød‘ og et lækkert koldt glas hvidvin.