Fisk i Papilotter

De fleste fisk kan tilberedes i papilotter. Papilotter er små pakker med grøntsager og fisk. Det er uhyre nemt at lave og skide sundt. Jeg kan godt lide tunger, rødtunge eller søtunge, men torskefilet, rødspættefilet eller alle andre hvide fisk kan bruges.

Du skal bruge:

  • 1 lille fiskefilet pr person
  • Gulerod
  • Champignon
  • Porre
  • Lidt kål (f.eks. savoy-, hvid- eller spidskål)
  • Frisk timian og/eller estragon
  • Evt. et fed hvidløg
  • Salt og peber

Sådan gør du:

Skær gulerod, porrer og kål i tynde strimler og skiv champignon tyndt. Tag et stykke bagepapir og læg fisken på. Læg grøntsager ovenpå, krydr med timian, salt og peber eller måske lidt reven citronskal, og læg en lille klat smør ovenpå. Bagepapiret lukkes sammen til en lille pakke. Du kan evt. tilsætte en eller to spsk. fløde og hvidvin i pakken inden pakken lukkes.

Pakkerne lægges op i et fad og sættes i en forvarmet ovn på 180C varmluft, 200C konventionel i ca 15 minutter.

Serveres med kogte kartofler eller Iranske ris og noget salat.