Mørbradroulade

Jeg kalder det mørbradroulade, men retten hedder helt sikker noget andet og ‘finere’. Den kan varieres med diverse forskellige pestoer eller oliventapernader, eller f.eks. fyldes med ristede champignon.

Du skal bruge:

  • 1 svinemørbrad
  • 1 glas grøn eller rød pesto eller 1 glas oliventapernade
  • 4-5 skiver lufttørret skinke
  • 1 bøf mozzarella
  • Soya

Sådan gør du:

Rens mørbrad for sener og bank den flad. Smør pestoen ud over mørbraden og læg skinke på. Skær mozzarellaen i skiver og læg den på. Stænk med lidt soya. Rul rouladen sammen og snør den med noget madsnor. Kan både steges på en pande eller i ovnen. Sørg nu for ikke at overtilberede den, for så bliver den tør, og ikke særlig lækker at spise. Panden koges af med noget sødmælk og lidt fløde. Krydres med salt og peber.

Serveres med råstegte kartofler og en god salat. Eventuelt en spidskålssalat.